Interieurfolies

Is uw interieur aan een nieuwe stijl toe? Met onze interieurfolies maken wij het weer als nieuw!

Met interieurfolies in talloze kleuren en designs kunt u gedateerde, maar kwalitatief nog goede, interieurdelen en meubels restylen en aanpassen aan uw actuele smaak. Denk hierbij aan deuren, liften, wanden, balies en bureaus in winkels, kantoren, scholen, ziekenhuizen en hotels. In woningen kunnen bijvoorbeeld ook de vensterbanken, kozijnen en schuifkastdeuren worden geplakt in het design van uw keuze. Ook uw badkamermeubel kunnen wij weer als nieuw maken.

Nieuwe uitstraling

Als u het interieur van uw bedrijfspand van een nieuwe look wilt voorzien, kunt u er uiteraard voor kiezen om hiervoor nieuwe materialen aan te schaffen. Helaas zijn hier vaak niet alleen forse kosten mee gemoeid, maar ook een hoop overlast. Daarbij kost het ook waardevolle tijd waarin uw bedrijfsruimte niet inzetbaar is. Het restylen van uw bedrijfsinterieur met zelfklevende folies is een snel en schoon alternatief. Het plakken van bijvoorbeeld deuren in een hotel wordt deur voor deur gedaan en als de betreffende kamer geplakt is, is hij -zonder droogtijd- weer direct beschikbaar voor nieuwe klanten. Vergelijk dit eens met het plaatsen van nieuwe deuren of met het schilderen van bestaande deuren.

Circulair

Ook in het kader van circulair ondernemen is de toepassing van interieurfolies een uitkomst. De kostbare bureaus die u 8 jaar geleden voor uw personeel heeft aangeschaft, zijn nog steeds in prima staat. Helaas past de kleur niet meer bij de nieuwe huisstijl. U kunt de bureaubladen prima laten wrappen met interieurfolie en uw kantoor heeft toch een nieuwe uitstraling. Een duurzame oplossing dus.

Liften

Interieurs van liften worden na verloop van tijd minder mooi of geregeld door vandalisme beschadigd. Het interieur van de liftkooi vervangen is een zeer kostbare en tijdrovende aangelegenheid. U bespaart tijd en geld als u de wanden van de lift laat wrappen met een interieurfolie of zelfs met een fullcolour afbeelding. Zo bent u zonder een stevige investering weer klaar voor de toekomst.

Materialen

In principe werken we met interieurfolies die speciaal voor deze toepassing zijn geproduceerd:
3M Dinoc DI-NOC folie voor gebouwen | 3M Nederland
Bodaq (Hyundai) Gallery ⋆ Bodaq®

In deze merken is een ruim aanbod van kleuren. Denk hierbij aan houtstructuren, steen- en betonlook, uni-kleuren en zelfs metallics. Deze folies zijn goed schoon te houden en vlekbestendig bij de meest gangbare vloeistoffen. Daarbij zijn ze extra krasvast en hierdoor geschikt voor dagelijks gebruik. Gezien de toepassing zijn er verschillende certificaten beschikbaar op het gebied van brandvertraging, anti-bacteriële werking, carbon footprint en andere milieucriteria. Bij gemiddeld gebruik kunt u er van uitgaan dat deze folie jarenlang mooi blijft.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over één van onze oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.