Over Van Roon Interieur- en Raamfolies

Even voorstellen

Mijn naam is Sander van Roon en ik ben zo’n 10 jaar actief in de markt van zelfklevende folies. Als accountmanager van een toonaangevende folie-groothandel heb ik ruime ervaring opgedaan in de wereld van “stickers”. In bovengenoemde periode heb ik een aantal trends zien ontstaan en ontwikkelen op het gebied van zelfklevende folies voor gebouwentoepassing.

VoorNa

Renovatie

Het renoveren van kozijnen met folie werd 10 jaar geleden slechts mondjesmaat gedaan en is lang onbekend gebleven. Gezien de enorme hoeveelheid aluminium en kunststof kozijnen die inmiddels is toegepast in woningen en kantoren, ben ik er van overtuigd dat de “schilder met folie” de komende jaren steeds meer gevraagd zal worden om (verweerde) kozijnen van een nieuwe kleur te voorzien. Daarbij is sinds enige tijd zowel de keuze in als de beschikbaarheid van speciale interieurfolies flink toegenomen. Dit biedt de klant altijd een passende foliekeuze voor toepassing in het (zakelijk) interieur of de (particuliere) keuken.

Waarom Van Roon Interieur- en Raamfolies?

Maar waarom de stap naar zelf folie monteren in plaats van verkopen? Op enig moment komt er een moment in je leven dat het tijd is voor wat anders. Bij vrienden en kennissen met “maak-beroepen” vind ik het altijd bijzonder mooi dat ze tastbare projecten opleveren. Dit blijvende resultaat van je inspanningen is bij de foliemontage in en aan gebouwen een stuk groter dan bij verkoop alleen. Mijn doel is dus om samen met de klant een mooi blijvend resultaat te creëren. Iets waar we samen trots op kunnen zijn.

Samenwerking

Om krachten te kunnen bundelen, kennis te delen en up to date te blijven, werk ik ook graag samen met collega-bedrijven. Ik ben op inhuurbasis beschikbaar voor projecten waarvoor tijdelijk extra capaciteit nodig is op het gebied van kozijnen-, interieur-, of glasfolie.

Trainingen/certificaten

Trainingen/certificaten

  • Appcademy – interieurfolie 3M Dinoc en Bodaq
  • SPF – glasfilms architectural Madico / Sungard
  • Avery Dennison – Avery Facade Film specialist installer (SFI)
  • Appcademy – naadloos behang

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over één van onze oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.