Keukens

Is de uitstraling van de keuken niet (meer) naar uw zin?
Wij wrappen hem in de gewenste kleur!

Een keuken is perfect te restylen met interieurfolie. Een nieuwe keuken is een vrij forse investering, terwijl de keuken zelf vaak nog in goede staat is. Met gewrapte deurtjes en frontjes ziet uw keuken er weer uit als nieuw. Uw keuken heeft met een bescheiden investering weer een frisse uitstraling. Ook bent u enorm duurzaam bezig omdat er slechts een beperkt aantal meter folie wordt gebruikt en niet een complete goede keuken in de container verdwijnt.

Bestaande keuken

Uiteraard is het leuk om een nieuwe keuken te kopen. Hiervoor moet u doorgaans wel flink in de buidel tasten, zit u enige tijd in de verbouwing en is uw keuken enige tijd niet bruikbaar.

Als u eigenlijk wel tevreden bent over de keukenopstelling en de apparatuur, is het een goed en voordelig alternatief om uw keuken te wrappen. Het `pimpen` van uw keuken kost slechts een fractie van de prijs van een nieuwe keuken. U kunt uw keuken blijven gebruiken en zit niet in de rommel.

VoorNa
ccNa

Materialen

Keukens plakken we in principe met de folies van 3M Dinoc en Bodaq. In deze merken is een ruim aanbod van designs en kleuren. Denk hierbij aan verschillende houtstructuren, steen- en betonlook, uni-kleuren en zelfs metallics.

Deze folies zijn goed schoon te houden en vlekbestendig bij de meest gangbare vloeistoffen. Daarbij zijn ze extra krasvast en hierdoor geschikt voor dagelijks gebruik. Andere folies (reclamefolie, carwrapfolie) hebben niet altijd de gewenste eigenschappen die specifieke interieurfolies wel hebben.

Werkwijze

Stuur via het contactformulier enkele duidelijke foto’s (overzichtsfoto’s en details van de eventuele deurprofielen) aantal deurtjes/frontjes en uw globale wensen. Op basis hiervan krijgt u een prijsindicatie. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen de details worden ingevuld en hierna ontvangt u de uitgewerkte offerte.

Het heeft onze voorkeur om de keukenfrontjes te demonteren en vervolgens (al dan niet bij ons op locatie) van folie te voorzien. Op deze wijze kunnen we de deurtjes beter en mooier afwerken.

Kosten

De prijs van het wrappen van uw keuken hangt af van een aantal factoren. Het aantal deurtjes/frontjes en het eventuele profiel op de deurtjes speelt een rol. Haalt u zelf de deurtjes uit de keuken of doen wij dat voor u? Wilt u dat wij de stijlen van de kastjes ook plakken, de achterzijde van de deurtjes, het kan allemaal. Een prijsindicatie voor een gemiddelde keukenwrap is over het algemeen 10-15% van de prijs die je betaalt voor aanschaf en montage van een compleet nieuwe keuken.

Out of the box

Heeft u er al aan gedacht wat het resultaat zou zijn als niet alleen de keukenfrontjes maar ook direct de vensterbanken en/of kozijnen van een nieuwe stijl worden voorzien? Of de wanden in uw slaapkamer in een mooie houtlook, of het badkamermeubel in marmer. Of de interieurdelen in uw camper, caravan, boot of vakantiewoning. Er zijn situaties genoeg waarbij wrappen oplossing kan bieden.

Verhuizen

Niet alleen uw bestaande keuken kan worden gewrapt. Ook als u het huis van uw dromen heeft gekocht, waar nét niet uw droomkeuken in zit, kunnen we u helpen. En datzelfde geldt natuurlijk als u uw huis met een gedateerde keuken tegen een zo goed mogelijke prijs wilt verkopen. U begrijpt uiteraard dat een nettere keuken resulteert in een betere verkoopprijs voor uw woning.

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over één van onze oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.